• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Arriba la 14a edició del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet rodats en 48 hores

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 09. 10. 2019

Arriba la 14a edició del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet rodats en 48 hores

Fins ara es coneixia com a Metropolhis- Globalh

La direcció del certamen ha creat el Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet, un paraigüa sota el qual queden més definides les dues categories de sempre i que dóna protagonisme a la ciutat.

Pel que fa al festival Metropolhis, aquest divendres es donaran a conèixer les tres premisses que han de complir el curtmetratges que es rodaran en només 48 hores. Les inscripcions estan obertes fins al mateix divendres i ja hi ha 28 equips inscrits, una xifra superior a la de l'any passat. L'altra novetat del certamen d'enguany és que hi haurà més premis pels participants del Metropolhis.

En aquest sentit, Gemma Gimeno, directora del Festival, explica que “volem premiar les diferents feines de cada membre de l’equip des de la millor direcció, fotografia o guió”

Pel que fa al Global, el festival internacional de curts de cooperació, les inscripcions ja s'han tancat i s'han presentat al voltant de 200 curts d'arreu del món. La gala d'entrega de premis serà el 9 de novembre als Fílmax Granvia. El certamen repartirà més de 7.000 euros en premis i els guardonats també podran veure la seva feina en pantalla gran.