• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Arrenca la 6a edició de la Zambomba Flamenca Solidària

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 09. 12. 2019

Arrenca la 6a edició de la Zambomba Flamenca Solidària

Els diners recaptats es destinaran a la recerca de l'Hospital infantil St. Joan de Déu

La sisena edició de la Zambomba Flamenca Solidària ha donat el tret de sortida al Teatre Joventut, amb la primera de les cinc representacions que es faran arreu de Catalunya. La recaptació dels espectacles es destinarà a la recerca pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Déu.

El flamenc i l'esperit nadalenc van tornar a unir-se en una nova edició de la Zambomba Solidària. L'espectacle, organitzat per la Hermandad Pastorcillo Divino de L'Hospitalet i La Flamenca Unión Musical, va comptar amb la participació d'una seixantena d'artistes.

A través de la música, el cant i la dansa van portar sobre l'escenari el folklore tradicional del Nadal andalús, especialment el de la zona de Jérez.

Però més enllà del seu vessant cultural, la Zambomba Flamenca és un espectacle solidari. L'objectiu és recaptar fons per a la investigació del càncer infantil i les malalties minoritàries que es fa a l'Hospital Sant Joan de Déu.

La Zambomba Flamenca ja ha esgotat les entrades per a les properes representacions a Sant Boi i la Llagosta. L'última oportunitat per veure l'espectacle serà el 21 de desembre a l'Auditori de Salou.