• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Àngels Ribé, Premi Nacional d’Arts Plàstiques 2019, exposa a la Tecla

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 11. 2019

Àngels Ribé, Premi Nacional d'Arts Plàstiques 2019, exposa a la Tecla

La mostra "Sota l'Ossa Major" és un recorregut per 50 anys de trajectòria artística

El Centre d’Art Tecla Sala acull la mostra Sota l’Ossa Major, de l’artista Àngels Ribé, recentment reconeguda amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques 2019. La mostra es pot visitar fins el 17 de maig del 2020. 

A Sota l’Ossa Major es proposa un recorregut per la pràctica artística d'Àngels Ribé (Barcelona, 1943) al llarg de 50 anys de trajectòria tot i que no sense mantenir una voluntat retrospectiva. Produïda pel Centre d’Art Tecla Sala, l’exposició reuneix obres procedents de les col•leccions del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía de Madrid, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, la Fundació Vila Casas i noves produccions.

A la mostra, comissariada per David Armengol, conviuen noves produccions i obra inèdita amb treballs històrics que posen de manifest l’evolució de Ribé i que incideixen en la connexió emocional de l’artista amb la natura establint vincles discursius i intuïtius entre peces que abasten més de cinc dècades d’art.

Entre la selecció de treballs es poden veure escultures de gran formatLandscape (1983), L’altra riba (1997) o El jardí (1997)— que es fusionen amb treballs fotogràfics més recentsAround the Garden (2017), Waterfall (2014)— i amb peces actuals com la sèrie fotogràfica My Mountains (2019). 

La trajectòria d’Àngels Ribé es va iniciar als anys 60 amb accions, instal•lacions i performances on el cos i l’espai eren els protagonistes. Als 70 l’artista es trasllada a Chicago i a Nova York, on exposa al costat d’artistes com Vito Acconci, Laurie Anderson o John Baldessari, entre d’altres. Als anys 80, Ribé torna a Barcelona, on reprèn el treball escultòric al qual s’incorporen neons i ferro. En els darrers vint anys, Àngels Ribé ha seguit treballant amb les mateixes temàtiques, i sempre cercant la comunió amb el paisatge i la natura.

La mostra, emmarcada dins el Festival Loop Barcelona, s’hi ubica a l’espai 2 del Centre d’Art Tecla Sala i es pot visitar fins el 17 de maig.