• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ampliació dels serveis municipals per a la gent gran

  • Ampliació dels serveis municipals per a la gent gran

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 03. 2020

Ampliació dels serveis municipals per a la gent gran

18 nous serveis d'atenció a domicili, 20 de menjar a casa i 92 noves teleassistències

Els serveis socials han valorat casos de persones que anaven a centres de dia i necessiten assistència i els estan oferint atenció a domicili, els porten menjar a casa i hi instal·len noves teleassistències. 

Segons que ha informat l’Ajuntament, des del tancament dels centres de dia a la ciutat, el Servei d’Atenció a la Dependència, ha contactat amb els 381 usuaris dels 16 centres de dia públics i privats de L’Hospitalet, i amb els 70 usuaris de centres de dia que tenien també servei d’atenció domiciliària.

Els professionals han fet una valoració de cada cas i han donat d’alta nous serveis92 teleassistències més, s’ha ampliat el servei d’atenció domiciliària a 18 persones més i s’han activat un total de 20 serveis per portar menjar a domicili a gent gran vulnerable.

L’Ajuntament agraeix que les famílies s’hagin bolcat a ajudar la gent gran, el col·lectiu més vulnerable davant la pandèmia del coronavirus.

A més de les mesures extraordinàries, el Servei d’Atenció a Domicili garanteix els serveis a les més de 2.000 persones que atén habitualment a casa seva a L’Hospitalet.