• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Amics de la Gent Gran acompanya, durant l'estiu, als avis que estan sols

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 06. 2019

Amics de la Gent Gran acompanya, durant l'estiu, als avis que estan sols

També han posat en marxa el programa "Vacances Amigues"

L'associació Amics de la Gent Gran posa en marxa durant l'estiu un programa especial de resposta a les situacions de vulnerabilitat de moltes persones grans que estan soles. Una soledat que s'intensifica els mesos d'estiu i es vol pal•liar amb la presència de voluntaris i amb el programa "Vacances Amigues" de socialització per a persones grans que passen l'estiu soles a casa.

L'estiu és una època complicada per a moltes persones grans que veuen com el seu problema de soledat va a més perquè la família marxa de vacances i la calor fa que surtin menys al carrer. Tot plegat fa que molts avis estiguin força dies sense parlar amb ningú ni sortir al carrer.

Davant d'aquesta situació que es repeteix cada estiu, Amics de la Gent Gran posa en marxa un programa especial de resposta a aquestes situacions de vulnerabilitat amb acompanyaments personalitzats a persones que estan o se senten soles.

Moltes persones grans contacten amb l'entitat per explicar el seu cas particular i demanar ajuda. Els voluntaris s'hi afanyen per acompanyar-les tot responent a les demandes que també fan des dels Serveis Socials.

Els avis atesos a la ciutat en són 56 i Amics de la Gent Gran compte amb 51 voluntaris que lluiten contra la soledat, la marginació i l'oblit de la gent gran. Se'n necessiten més de voluntaris perquè augmenta el nombre de persones que reclamen l'acompanyament.

Més enllà dels acompanyaments personalitzats, Amics de la Gent Gran posa en marxa el programa "Vacances Amigues", que ofereix uns dies de socialització per a persones grans que passen l'estiu soles a casa seva.