• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Alumnes del màster de planificació urbanística coneixen el pla integral del Blocs Florida

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 09. 10. 2019

Alumnes del màster de planificació urbanística coneixen el pla integral del Blocs Florida

Faran propostes de millora per al barri

Durant el seminari al centre municipal Ana Díaz Rico, s’ha donat a conèixer als alumnes del Màster sobre estudis territorials i de la població de la UAB, com es va crear el pla integral dels Blocs Florida, la diagnosi comunitària, i el procés de redacció del pla d’acció 2020-2030. Els alumnes, a partir del contacte amb veïns, entitats i autoritats, elaboraran un pla de millores.

Els alumnes del Màster d’estudis Territorials de la facultat de Geografia de la UAB han de treballar sobre un projecte de millora urbanística i social. Miguel Solana, professor Geografia UAB i coordinador del màster, afirma que "amb el pla integral dels Blocs podran veure com s’enllacen propostes urbanístiques, d’habitatge, d’espai públic, comerç i de treball social".

Tota la informació servirà també als alumnes del Màster d'Estudis Territorials per treballar en un projecte de millora urbanística i social aplicat a aquest barri, que es troba immers en un procés de transformació.

Lluís Esteve, comissionat pel pla integral Bloc Florida –Les Planes, ha assegurat que “els alumnes faran un treball final amb tot allò vist aquests dies al barri, serà interessant conèixer les seves propostes de futur”

Durant aquesta setmana, els alumnes del màster coneixeran el teixit associatiu del barri i d'altres iniciatives socials i integradores que ja funcionen al barri des de l'activació del Pla Integral.