• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Alumnes de la ciutat presenten les conclusions del projecte d’Aprenentatge i Servei

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 05. 2019

Alumnes de la ciutat presenten les conclusions del projecte d'Aprenentatge i Servei

Els joves aprenen i donen un servei a la comunitat

Estudiants, professors i membres de diferents entitats de la ciutat s’han trobat a l’Institut Torras i Bages en una jornada dedicada a l’Aprenentatge i Servei, una metodologia educativa que combina l'aprenentatge de conceptes i valors amb projectes de servei a la comunitat.

Durant l'acte, l'Ajuntament ha lliurat diplomes de reconeixement i, per primera vegada en aquestes jornades, els estudiants han presentat les seves conclusions sobre aquests projectes, que permeten que els joves aprenguin mentre fan un servei a la comunitat.

Durant la jornada, alumnes de diferents centres educatius han pogut trobar-se i compartir les seves experiències.
Al llarg d'aquest curs, s'han realitzat un centenar de projectes d'Aprenentatge Servei a L'Hospitalet, en què s'hi han implicat més 1.300 joves.