• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Alerta per estafes a la xarxa relacionades amb el coronavirus

  • Alerta per estafes a la xarxa relacionades amb el coronavirus

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 26. 03. 2020

Alerta per estafes a la xarxa relacionades amb el coronavirus

Consells per a un teletreball segur

L'activitat cibercriminal ha augmentat en la situació d'excepcionalitat pel coronavirus. L'Agència de Ciberseguretat de Catalunya alerta la ciutadania dels ciberfraus i ciberdelictes relacionats amb la COVID-19.

Els ciberdelinqüents aprofiten la crisi sanitària i la necessitat d’informar-se per part dels ciutadans per llançar una gran varietat d’estafes i atacs en línia.  Aquestes són algunes de les principals amenaces que s’han identificat:

- Aplicacions mòbils que suposadament permeten fer un seguiment de l'evolució de la malaltia
- Enviament de correus des d’adreces falses d’organismes com ara l’Organització Mundial de la Salut
- Distribució de mapes de seguiment d'infeccions del virus que fan servir dades descarregades en temps real
- Campanyes falses per demanar diners i donacions
- Campanyes en què se suplanten entitats financeres

Aquestes amenaces aprofiten elements com correus o SMS temàtics per desplegar l'activitat dels cibercriminals, documents adjunts i programes que prendran el control de la màquina.

Recomanacions

L'Agència de Ciberseguretat de Catalunya alerta que cal desconfiar davant l’arribada de missatges no sol·licitats i recomana fer qualsevol consulta sobre la difusió del coronavirus a través de canals de confiança.

També recomana utilitzar els hàbits cibersaludables quan es treballa a casa, com actualitzar els dispositius, revisar la privacitat, fer ús de dades segures i no contribuir a la difusió d’informació que no s’hagi contrastat.

Per la seva banda, des de l’associació empresarial Area 8 apunten que el principal problema és que moltes companyies han hagut d'adaptar-se al teletreball sense la previsió suficient i que és fonamental que es doti als ordinadors dels usuaris de la mateixa política de seguretat que en els equips corporatius. Area 8 ofereix assessoria als seus associats, amb l'objectiu d'evitar riscos que poden suposar problemes molt greus.

D’altra banda, les operadores telefòniques i d’Internet han ampliat, sense cost, els plans de dades per no deixar sense Internet els abonats davant l'augment de demanda, després d’arribar a un acord amb el departament de Polítiques Digitals de la Generalitat.