• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Alerta contra el consum d'alcohol, en el dia mundial

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 15. 11. 2019

Alerta contra el consum d'alcohol, en el dia mundial

El CAP de la Florida dinamitza activitats per prevenir sobre els riscos

El 15 de novembre es commemora el Dia mundial contra el consum de l’alcohol. Amb l’objectiu d’alertar sobre els riscos que comporta el seu consum i de prevenir-ho, especialment entre la població més joves, el CAP de la Florida ha organitzat un matí d’activitats a l’entorn del Mercat i de les farmàcies del barri. 

L’alcohol és la droga més consumida i acceptada a la nostra societat i una de les que més problemes socials i sanitaris genera. Clara Díaz San José, doctora del CAP La Florida, en entrevista a TV L’Hospitalet, posa l’accent en que el consum de l’alcohol afecta a qualsevol esfera de la persona. “Té conseqüències físiques que poden derivar en càncer, problemes de cor, disfunció sexual, entre d’altres, i conseqüències psíquiques que alteren la conducta i l’estabilitat mental de la persona consumidora i comporta repercussió en el seu àmbit familiar i laboral”. Sovint, segons San José, un consum excessiu acaba derivant en el consum d’altres substàncies tòxiques.

Clara San José explica que des de l’atenció primària s’atén i es fa seguiment del pacient quan es detecta un problema amb l’alcohol i en el cas d’un consum excessiu es deriva a altres unitats de salut especialitzades en toxicologia.

Veure entrevista completa amb Clara San José, doctora del CAP La Florida de L'H.

Campanyes

La sensibilització i la prevenció sobre els riscos del consum d’alcohol és responsabilitat de tota la societat. Sota aquesta premisa l’Agència de Salut Pública de Catalunya manté activa una campanya per sensibilitzar la comunitat sobre els efectes del alcohol en la salut.

Video promocional de la campanya "L'alcohol és responsabilitat de tothom"