• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Activat el pla INUNCAT en fase d’alerta per possibles pluges fortes

  • Es manté activat el pla INUNCAT en fase d'alerta per possibles pluges fortes

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 09. 09. 2019

Es manté activat el pla INUNCAT en fase d'alerta per possibles pluges fortes

Les tempestes no han causat problemes destacats a L'H

El Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) segueix activitat en fase d'alerta. Tot i que s'esperaven pluges intenses no han causat problemes ni danys destacats. Durant aquest matí, segurian les pluges i la previsió és d'una segona línia de tempestes que pot caure de forma irregular.

Protecció Civil recomana evitar aparcaments i activitats en rieres. Tancar guals i accessos a rius, rieres, torrents, rambles, etc. Evitar aparcaments en carrers pels que flueix aigua en episodis de pluges intenses. Evitar rutes que passin per punts baixos que freqüentment s’inunden.

Els Bombers de la Generalitat han informat que al llarg d'aquesta nit no hi ha hagut gaire activitat per emergències derivades de les pluges. Molt poques incidències; només 8 avisos i cap de gravetat.

Aquesta nit i matinada, segons la Xarxa de Llamps del Servei Meteorològic de Catalunya s'han comptabilitzat més de 36.000 llamps a Catalunya.