• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Acte de reconeixement als Voluntaris de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 05. 12. 2019

Acte de reconeixement als Voluntaris de L'Hospitalet

Hi ha 175 persones que participen en activitats diverses durant tot l'any

El Centre Cultural Tecla Sala ha acollit l'acte anual de reconeixement als Voluntaris de L'Hospitalet que es fa al voltant del Dia Internacional que se celebra el 5 de desembre. Són 175 persones que ajuden en diferents activitats d'una manera desinteressada per ajudar i fer el bé.

S'han atorgat 21 reconeixements amb tres premis especials, els cors de bronze, argent i or, als voluntaris que han destacat per la seva feina al llarg de l'any. També s'han entregat 17 mencions especials i un reconeixement pel projecte "Horts ecosocials", a l'Assemblea de la Creu Roja al parc de Can Buxeres per la feina d'una entitat de la ciutat.

Els Voluntaris desenvolupen tasques socials i atenen a la gent gran, discapacitats, salut mental i infants. També són presents en actes culturals i esportius on hi ha molta gent. Els 175 voluntaris de la ciutat fan unes 6.000 actuacions cada any i fan visites a domicili per acompanyar a gent gran que viu sola i els ajuden a fer gestions.

Enguany cal destacar el projecte "Portant Somriures", on un grup de joves desenvolupen animació en residències de la gent gran de la ciutat. El col•lectiu de Voluntaris va néixer de l'interès de ciutadans de L'Hospitalet que van participar com a voluntaris als Jocs Olímpics del 1992 i ara fa un any van complir els 25 anys de vida.

L'Oficina del Voluntariat que es troba a la carretera de Santa Eulàlia, 101, obre de dilluns i dijous, de 12,30 a 20 hores i els dimarts, dimecres i divendres, de 9 a 15 hores.