• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Acte de reconeixement a esportistes de L’H amb accent femení

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 18. 07. 2019

Acte de reconeixement a esportistes de L'H amb accent femení

Al Saló de Plens de l'Ajuntament

L’Ajuntament ha reconegut els triomfs que han assolit aquesta temporada diferents esportistes i clubs de la ciutat que per categoria, o bé per edat, no poden ser homenatjats a la Nit de l’Esport. L’acte es va celebrar al saló de plens, i va destacar per una àmplia presència femenina.  

Un total de 12 clubs de la ciutat van rebre un merescut homenatge pels diferents campionats d’Espanya, de Catalunya, o inclús primers llocs internacionals que han assolit aquesta última temporada. Un acte que posa en valor els resultats dels esportistes de categories infantil, cadet i juvenil, i que cada any té més representació femenina.

Que l’esport femení creix exponencialment és un fet evident i inqüestionable, del qual L’Hospitalet no queda al marge, tot al contrari. Equips com el Club Gimnàstica Artística L’H , amb grans resultats a les Lligues Iberdrola i Ibèrica son un clar exemple.

També van ser premiats clubs com el Ta-Mo, Volei L’H, Pionres, Natació L’H, Kick, AECS, Twirling L’H, Centre Catòlic, Club Bàsquet L’H, Piràmide i el Club Kihon.