• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Acord pel projecte de reforma de la Plaça Espanyola

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 10. 12. 2019

Acord pel projecte de reforma de la Plaça Espanyola

Amb l'objectiu de millorar la convivència a la zona

Veïns, comerciants i entitats del districte han arribat, després d’1 any, a un consens pel disseny de la nova Plaça Espanyola, el centre neuràlgic del barri de la Torrassa i de l’activitat social i cultural de la zona. Amb aquesta reforma es volen pacificar els usos de la plaça i millorar-ne la convivència.

El dibuix de com serà la reforma d'aquest espai icònic del barri ja és una realitat i posarà la font, també rehabilitada, com a element de referència. Cristian Alcázar, tinent d'alcalde d'Espai Públic i Urbanisme, explica que el projecte inclou “la renovació de tota la pavimentació de la plaça, amb una zona de jocs infantils més grans que l’actual que es tancarà a les nit per tal que es respecti el descans dels veïns”.

La nova zona de jocs infantils, situada a la cantonada amb el carrer Montseny, tindrà 100 metres quadrats més i la del centre de la plaça se substituirà per jocs tradicionals pintats al terra. Per altra banda, en la mateixa zona de jocs s'incorporarà un jardí vertical, que segons el tinent d'alcalde d'Espai Públic i Urbanisme “donarà més qualitat a l’aire a la zona de jocs infantils”

La reforma inclou zones de descans amb ombra natural, gràcies a l’increment del nombre d'arbres a la plaça. Un projecte molt ben valorat pels veïns que intentarà millorar la convivència de tots els que freqüenten la zona.