• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Pilots de l’exèrcit de l’aire a l’estrena de la pel•lícula Top Gun

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 26. 05. 2022

Pilots de l'exèrcit de l'aire a l'estrena de la pel•lícula Top Gun, als cinemes Filmax Gran Via

Han explicat la seva experiència en un avió de combat

Durant el passi especial que s’ha fet aquesta dijous als cinemes Filmax Gran Via de la pel•lícula "Top Gun: Maverick" en 4DX, els pilots de l’exèrcit de l’aire han explicat al seva experiència a bord d’aquests espectaculars avions.

El coronel Enrique Cuenca, cap de la Unitat F18 és un d’aquests pilots i s’ha referit a les seves sensacions durant el vol, la seva vocació i com va influir aquesta pel•lícula en la seva vida. “Vaig ingressar a l’acadèmia quan es va estrenar la primera part de la pel•lícula i ha estat tot un referent. És una professió molt maca, els dilluns tenim ganes de volar, però també es molt complicada”.

Cada any surten de l’acadèmia 18 pilots amb la titulació de l’exèrcit de l’aire. Per arribar a pilotar un d’aquests avions es requereix una preparació especial tots ells han destacat la seva duresa i la responsabilitat.

La Elena Gutiérrez és la primera dona que pilota un Eurofigther, i afirma que “li dono poca importància al fet de ser dona perquè soc un més en el dia a dia. El meu objectiu és arribar a participar en una missió internacional real”.

La pel•lícula Top Gun Maverick es podrà veure als cinemes Filmax Gran Via en 4dx i en Screen X, una experiència immersiva per viure el cinema i que el espectador pugui submergir-se en la pel•lícula.