• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Merche García: “Espai públic, serveis socials i convivència i civisme són els temes més recurrents”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 05. 2022

Merche García: "Espai públic, serveis socials i convivència i civisme són els temes més recurrents"

La Síndica de L'H, a l'Espai de l'Entrevista de TV de L'Hospitalet

La Síndica de L’Hospitalet, Merche García ha dit a l’Entrevista de l’Informatiu que les temàtiques més recurrents que arriben a la seva oficina són allò que té a veure amb l’espai públic, la convivència i el civisme i els serveis socials. També ha indicat que cal saber liderar un protocol per atendre millor a les persones que han patit un desnonament.

Merche García s’ha felicitat perquè “han augmentat el nombre de consultes i atencions donades als ciutadans des de la nostra Oficina de Suport als Òrgans de Defensa de la Ciutadania. Un augment de més del 20% respecte de l’any 2020. La gent ens coneix més i ve més a nosaltres”.

Un cop el ciutadà coneix que té aquest òrgan de defensa cal saber els temes que més els hi preocupen. “Són temes recurrents i que sempre surten com problemes a l’espai públic, la convivència i el civisme als carrers o als blocs de vivendes i els serveis socials. També cal assegurar l’atenció presencial i ràpida, reduir el temps d’espera per donar cita quan demanen la nostra atenció”, ha dit Merche García.

La Síndica de L’Hospitalet ha incidit en un tema molt dolorós com són els desnonaments. “Hem de liderar un protocol per atendre millor a les persones que es troben en aquesta situació i buscar alternatives”.

Respecte als desnonaments dels locals del carrer Salamina, que es faran el dia 30, Merche García, ha reconegut que “allò que ens preocupa és la gent i la seva situació. És necessari que Serveis Socials i aquestes persones estiguin en contacte per veure la seva situació i saber que fer per poder arreglar-ho”.