• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Es lliuren les claus dels habitatges de protecció oficial al carrer Estronci

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 05. 2022

Tram final de la construcció dels habitatges de protecció oficial al carrer Estronci

Són iniciativa d'una cooperativa de treballadors

Els 52 propietaris dels habitatges de protecció oficial al barri de Sanfeliu han pogut ja entrar a casa seva. És un edifici promogut per la cooperativa Llar Unió Catalunya que va començar a finals d'agost de 2020 i ja encara el tram final de la seva construcció.

Segons l'Ajuntament, aquesta promoció forma part de les diferents actuacions per facilitar l'accés a l'habitatge, sigui de lloguer o de compravenda a la ciutat. De fet, dins del conveni signat entre el Consistori i la cooperativa s'incloïa com a un dels principals requisits ser preferentment resident de l'Hospitalet.

Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet, ha volgut posar en valor “l’esforç fet per totes les parts i que ha aconseguit un equipament d’habitatges i ara tova omplir-los de vida”.

Aquesta promoció s'inscriu dins el desenvolupament urbanístic del nou sector Porta Sanfeliu, que amplia aquest barri de la ciutat en el límit del terme municipal amb Esplugues i Cornellà. Uns propietaris que realitzaven la seva primera visita i es mostraven molt satisfets amb els seus habitatges.Uns propietaris que ara esperen rebre l'alta dels subministraments com més aviat millor per començar a moblar els habitatges i instal•lar-se definitivament.