• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

30 alumnes de batxillerat es presenten a les 22es Jornades Científiques i Tecnològiques

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 05. 2022

30 alumnes de batxillerat es presenten a les 22es Jornades Científiques i Tecnològiques

Es premiarà els millors treballs de recerca amb 500 euros

Aquest matí s'ha fet, al CC Tecla Sala, l'exposició oral dels treballs de recerca que opten als premis de les 22es Jornades Científiques de Batxillerat. Un reconeixement que atorga l'Ajuntament de L'Hospitalet per estimular la recerca entre l'alumnat i la continuïtat dels seus estudis en aquest àmbit. 

Dels 43 treballs de recerca que es van presentar, han estat 30 els seleccionats per a l'exposició oral d'avui. El repte per als alumnes ha estat resumir tot un procés d'investigació que ha durat mesos en tan sols 10 minuts.

El jurat, que ja ha pogut valorar l'estructura, la metodologia i les fonts durant la lectura a fons dels textos; avui ha acabat de definir la puntuació amb la part oral i la capacitat comunicativa de cada estudiant.

Les Jornades Científiques i Tecnològiques són una iniciativa de l'Ajuntament de L'Hospitalet per estimular la recerca dels estudiants de secundària així com la continuïtat dels seus estudis en aquest àmbit. També es valora la tasca del professorat que els ha guiat en el procés.

El pròxim 17 de lluny es lliurarà un premi de 500 euros al millor classificat de cada categoria. I també es lliuraran 4 segons premis de 250 euros cadascun i un premi especial de 500 euros a un dels centres educatius participants.

Els set apartats són: 

  • Ciutat, als que aportin un major coneixement de L’Hospitalet.
  • Igualtat, als que fomentin la cultura de la igualtat de gènere.
  • Sostenibilitat, als relacionats amb qüestions ambientals.
  • Experimental, en els àmbits de les ciències experimentals, naturals i matemàtiques.
  • Tecnològic, als relacionats amb la robòtica, l’electrònica, etc.
  • Expressió, sobre el llenguatge, arts visuals i plàstiques, música,comunicació, etc.Social, en els àmbits de la història, geografia, economia,filosofia, etc.