• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Objectiu Paki 3, torna a la pantalla de TV L’Hospitalet

  • Objectiu Paki 3, torna a la pantalla de TV L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 03. 02. 2023

Objectiu Paki 3, torna a la pantalla de TV L'Hospitalet

Aquest dissabte a les 22h comencen les gales de la tercera edició del 'talentshow' de les televisions locals

El concurs de talents musicals impulsat per Ràdio Televisió de Cardedeu amb el suport de les televisions locals de Catalunya comença aquest dissabte amb les gales en directe. Deu participants d’arreu del país d’entre 13 i 20 anys competiran per ser escollits com la millor veu d’aquesta tercera edició. 

La primera gala d’OP3 està dedicada a les bandes sonores originals del cinema. Les votacions del jurat i dels espectadors faran que només 8 nois i noies passin a la gala 2.

Objectiu Paki és el primer concurs de talents en català per a joves. Va néixer el 2020 de l’aliança entre el Casal de Joves La Paki i els col·laboradors de Televisió Cardedeu. Avui compta amb el suport i la col.laboració de més de 35 televisions locals i comarcals de Catalunya, entre elles TV L’Hospitalet. La Xarxa de Tv Locals en aquesta edició actua com a coproductora.

En aquest “talentshow” 10 concursants seleccionats a través d’una fase de càsting, han de mostrar les seves capacitats musicals. A les diferents gales temàtiques els concursants interpretaran diferents peces musicals i la seva continuïtat dependrà de la salvació del jurat i dels vots del públic. A final de cada programa s’acomiada alguns d’ells, fins a conèixer el nom del guanyador/a a la gran final.

El premi per qui ho aconsegueixi serà l’enregistrament de tres cançons en un estudi de so professional designat per la discografia Crea Music, a més de la difusió i promoció. Alhora tindrà la possibilitat d’actuar en un concert individual a la Festa Major de Cardedeu d’enguany.

Quant a les gales, es faran cada dos caps de setmana. Les setmanes que no hi hagi gala s’emet Sense filtres, un programa que mostra el procés de formació dels concursants que durant els caps de setmana conviuran en una casa rural.