• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les OTT, el futur de la televisió

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 02. 2023

Les OTT, plataformes de contingut a través d'internet, el futur de la televisió

Una conferència a l'ISE analitza el futur del sector audiovisual català

El Saló ISE ha acollit la conferència organitzada pel Clúster Audiovisual de Catalunya que ha aglutinat gran part del sector audiovisual català. S’ha debatut sobre el seu futur i els continguts en aquest idioma. Una de les principals qüestions ha estat la de les plataformes que emeten contingut per internet, les OTT, una de les principals opcions dels ciutadans per accedir a la TV. 

Les OTT són plataformes de contingut que es transmeten a través d’internet i que no requereixen subscripció a un servei de televisió tradicional. Aquestes plataformes han revolucionat la manera com consumim contingut televisiu i han canviat la industria de la televisió per complert.

Rosa Romà, presidenta de la CCMA, ha assenyalat que “s'ha de fer una aposta de renovació absoluta de l'entorn digital que ara mateix tenim, i a més ho hem de fer amb molta col.laboració. Sí volem ser forts des de la perspectiva de quina és la presència del català en l'entorn digital segur que hem de sumar i entre tots donar-li més visibiltat. Tenim un públic molt important que segueix estant davant de la televisió i cada vegada tenim més gent que estan buscant a les plataformes el contingut que ells volen veure i quan el volen veure".

De la seva banda, a Marc Melillas, conseller delegat de la  XAL,  ha explicat que el 14 de febrer es posarà en marxa una plataforma OTT, la Xarxa+, que neix amb la idea de posicionar el sector audiovisual local català en l’ecosistema digital. Melillas ha assegurat que “aquesta nova plataforma facilitarà l’accés a tot els continguts, quan vulguem i on vulguem, ja sigui als telèfons mòbils, tauletes o ordinadors i a més podrem tenir una relació amb l’usuari i personalitzar allò que consumeix i allò que és del seu interès. D’altra banda, hem d'anar assumint dins de les organitzacions el traspàs de la TDT a OTT”.

La Xarxa+ serà una plataforma gratuïta que, amb registre previ, permetrà l’accés a la programació en directe d’una trentena de canals locals. Això es combinarà amb la retransmissió en directe d’esdeveniments i de continguts temàtics.