Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'
Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H
Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.
Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.
També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.
Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.
El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats, es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.
La memòria de les Llambordes, un projecte per recuperar la memòria històrica de Collblanc-Torrassa
La llibreria Llavors i Districte 7 són els impulsors de la iniciativa
Històries orals, documents, fotografies... La llibreria Llavors i Districte 7 volen recopilar i difondre la memòria individual i col·lectiva dels barris Collblanc-La Torrassa.
La llibreria Llavors presenta el seu nou projecte, La memòria de les Llambordes, impulsat amb la col·laboració del mitjà de comunicació Districte 7. Es tracta d’una iniciativa que pretén recuperar i immortalitzar les vivències personals i col·lectives dels barris Collblanc-La Torrassa de l’Hospitalet.
Daniel Garrido, soci de l'espai Llavors i un dels fundadors del projecte explica que "a la llibreria ens visita gent -de la tercera edat, en la seva majoria- que ens expliquen moltes històries, algunes d'elles veritablement interessants. Abans que aquest coneixement es perdi, vam pensar que podríem recollir aquestes vivències i difondre-les per a què estiguessin a l'abast de tothom".
Des de l’espai Llavors, s’ha animat als assistents a compartir històries, fotografies, cartes, cançons o qualsevol altre element material o immaterial que ajudi a explicar el passat d’aquesta zona de la ciutat. Els promotors de la idea estan pensant en diversos suports, escrits i audiovisuals per difondre el projecte i fer-lo accessible a tothom.
A la presentació, molts dels assistents han compartit experiències i records que pertanyen a una realitat desconeguda per les noves generacions però que formen part de la història de l’Hospitalet.