• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

JuntsXCatalunya vol que els ajuntaments puguin lluitar contra les ocupacions delinqüencials

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 03. 02. 2023

JuntsXCatalunya vol que els ajuntaments puguin lluitar contra les ocupacions delinqüencials

Per evitar problemes en la convivència

Junts per Catalunya vol donar eines als ajuntaments contra les ocupacions delinqüencials que causen problemes de convivència. Per aquest motiu demanaran en el proper Ple del Parlament la possibilitat de reformar el Codi Civil català.

Aquesta reforma permetria que els Ajuntaments i les comunitats de veïns puguin actuar en cas que la propietat d’un immoble afectat no ho faci. També proposen modificar la Llei de l’Habitatge per imposar sancions als propietaris que no actuïn i plantejar la cessió de l’immoble al parc d’habitatge social. Després seria el jutge que prendria la decisió si l’ocupació està lligada a activitats il•legals.

L’exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha dit que “és lamentable que el govern de la Generalitat hagi aturat la reforma legislativa per donar resposta a les ocupacions conflictives i delinqüencials. Des del govern vam impulsar unes reformes, que ens són pròpies, que permetia que comunitats veïnals i alcaldes poguessin actuar”.

Junts destaca que les ocupacions han crescut un 550% a Catalunya els darrers deu anys. A casa nostra hi ha un 45% de les ocupacions de tot l’Estat i hi ha 7.345 denúncies interposades als jutjats per ocupacions.