• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

En marxa una nova edició de la Mostra d'Estudis i Professions

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 03. 02. 2023

En marxa una nova edició de la Mostra d'Estudis i Professions

Hi assistiran 1.300 alumnes

Aquests dies s'està duent a terme una nova edició de la Mostra d'Estudis i Professional de L'Hospitalet Connecta Futur. La iniciativa ofereix orientació formativa als joves que tanquen una etapa educativa. Hi assistiran alumnes de 18 centres educatius de secundaria.

Què estudiaré l'any vinent? Aquesta és una pregunta que es fan molts joves que enguany tanquen una etapa educativa. Per orientar-los i acompanyar-los en aquestes decisions, la regidoria de Joventut organitza la Mostra d'Estudis i Professions. L'objectiu és que coneguin les diferents possibilitats que ofereix el sistema educatiu formal perquè puguin construir el seu propi itinerari formatiu, així com una aproximació al mercat laboral.

"El final d'una etapa sempre és complicat perquè has de prendre la següent decisió i, per tant, és important tenir tot el ventall d'informació per poder decidir amb el màxim de consciència", ha explicat Laura García Manota, regidora de Joventut.

Els alumnes assisteixen a dues xerrades: una sobre orientació acadèmica i una altra sobre temàtica laboral. I tot i que alguns d'ells ja tenen una primera idea que els agradaria, aquí aprenen els recursos i les eines per poder consultar per exemple, quines assignatures cursarien o en quins centres educatius s'ofereix aquesta formació.

La Mostra d'Estudis i Professions s'allargarà fins al 24 de febrer i durant aquestes setmanes hi passaran 1.300 alumnes de 18 centres de secundària de la ciutat.