• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet tornarà el 9 d’octubre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 21. 09. 2021

La Cursa Nocturna de L'Hospitalet tornarà el 9 d'octubre

Només es disputarà la prova de 5 km, amb sortides esglaonades

La Cursa Nocturna de L'Hospitalet tornarà el pròxim 9 d'octubre, en una versió diferent i adaptada a les mesures Covid. El gran canvi serà la distància, ja que només es durà a terme una de les habituals opcions, la de 5 km.

Després del parèntesi de 2020, l'objectiu principal de l'organització és tornar a oferir l'oportunitat de disputar un dels esdeveniments clau de l'esport de la ciutat. Així, l'eslògan de la cursa és "Desig de nocturna", deixant clar que, en aquesta ocasió, allò més important serà el fet de poder gaudir de l'activitat física.

La Covid marcarà l'abans i el després de la cursa. La 11a edició no tindrà dues distàncies, sinó que tothom correrà la de 5 km. La idea és fer una sortida molt esglaonada, fet que allargarà de forma substancial el temps total de la competició. Amb aquesta idea sobre la taula, es feia impossible fer una segona distància. El que tampoc es podrà celebrar és la clàssica fideuà posterior, així com les altres activitats realitzades en edicions anteriors.

"Intentarem que la part lúdica es mantingui amb els actuals criteris sanitaris. A cada punt kilomètric hi hauran sorpreses, actuacions, batukades... Però altres activitats com les curses infantils o la tradicional fideuà no es podran fer", explica Laureà Fanega, cap de servei de l'Àrea d'Esports.

La Cursa Nocturna mantindrà el seu esperit solidari i aquest any es dedica a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). L'organització de la prova aporta a l'entitat un euro per cada inscripció. A més, qualsevol persona pot fer una aportació a través del "Dorsal 0". "Per a nosaltres era molt important mantenir la solidaritat de la cursa. I més amb una entitat com AFANOC, que sempre necessita suport però ara més que mai", apuntava Fanega.

Oberta a qualsevol persona major de 14 anys, la inscripció es pot fer fins al mateix dia de la prova o fins a arribar al màxim de participants. Es pot fer a través del web de la prova o presencialment al Poliesportiu Municipal Sergio Manzano o al Poliesportiu Municipal del Centre Marcel•lí Maneja. El preu de la inscripció, a partir d'11 euros, pot variar en funció de la necessitat de xip.

En aquesta edició, el color de la samarreta s'ha triat en un procés participatiu a través del compte d'Instagram de la Cursa. Les persones inscrites podran recollir el dorsal, la samarreta oficial i la bossa durant la Fira del Corredor que es farà entre el 8 i el 9 d'octubre al Centre Comercial Granvia 2. Els corredors i les corredores tenen l'opció de participar en sessions prèvies d'entrenament que es faran els dies 22 i 29 de setembre, a les 19.45 hores, al mateix centre comercial.

La Cursa Nocturna de L'Hospitalet l'organitza l'Ajuntament de la ciutat, amb la col•laboració del Centre Comercial Granvia 2, Autovivo i Aedas Homes, el diari Sport (mitjà de comunicació oficial), Decathlon, Aigües de Barcelona i Tandem Projects (direcció tècnica). A la presentació, a més dels diferents patrocinadors, han assistit el tinent d'alcaldia de Planificació Estratègica i Econòmica, Joventut i Esports, Francesc Josep Belver; i la regidora adjunta d'Esports, Maite Revilla.