• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet té el programa més ampli de la Nit Europea de la Recerca a Barcelona

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 20. 09. 2021

L'Hospitalet participa al programa de la Nit Europea de la Recerca a Barcelona

Del 21 al 23 de setembre a l'Auditori Barradas i el CC Sant Josep

Aquest divendres es celebra la Nit Europea de la Recerca per fomentar l’interès per la ciència i fer-la atractiva. La gran acollida que té a Catalunya fa que s’allargui tota la setmana. A L’Hospitalet se’n fa càrrec Pessics de Ciència en col·laboració amb l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC),amb una trentena d’activitats del 21 al 23 de setembre a l’Auditori Barradas i al Centre Cultural Sant Josep.

Aquest esdeveniment públic de divulgació científica se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa. L’Hospitalet és el segon any que hi participa i és la ciutat de Barcelona amb el programa més ampli amb més de deu tallers i prop de vint xerrades.

Ferran Farré, coordinador del cicle Pessics de Ciència, assegura que “mai havíem participat amb la quantitat d’activitats d’aquest any”, ja que les activitats s’allargaran durant tres dies: dues tardes i un dia sencer.

Gairebé totes les activitats es faran a l’Auditori Barradas excepte algunes que es faran al Centre Cultural Sant Josep. Totes elles es faran de manera presencial i serà necessària una inscripció prèvia. Per confirmar l’assistència es pot enviar un correu electrònic a pessicsdeciencia@gmail.com o trucar al telèfon del Centre Cultural Sant Josep 93 403 20 99.

Què hi trobarem a L’Hospitalet

El 21 de setembre a la tarda hi haurà dos tallers pràctics al Centre Cultural Sant Josep: un per descobrir com es realitza una recerca en arxius digitals i l’altre per a saber si l’activisme creatiu serveix per a defensar les comunitats en risc de degradació ambiental.

D’altra banda, entre el 21 i el 23 de setembre l’Auditori Barradas acollirà una àmplia oferta de xerrades i microxerrades sobre l’univers, l’evolució, el medi ambient i la contaminació i la intel·ligència i la tecnologia. També hi haurà tallers sobre el sistema immunitari o per entendre les mutacions amb peces de trencaclosques. 

Podeu trobar tot els detalls de la programació aquí.