• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospi busca un canvi de dinàmica davant del San Cristóbal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 18. 09. 2021

L'Hospi busca un canvi de dinàmica davant del San Cristóbal

Estadi municipal, diumenge (12 h)

Aquest diumenge el Centre d’Esports L’Hospitalet rebrà a casa al San Cristóbal amb la intenció de posar punt i final al mal inici de resultats. Els riberencs buscaran els tres primers punts de la temporada conscients que no es poden permetre cap més ensopegada. 

Després d’acumular dues derrotes en les dues primeres jornades, l’Hospi està obligat a guanyar al San Cristóbal. Per molts motius, però sobretot per evitar caure en una voràgine de mals resultats que despengi l’equip de la part alta de la classificació.

L’entrenador riberenc Cristian García admet que la moral del vestidor no és la millor, però que això no ha de servir d’excusa per donar un pas endavant i millorar el joc en general. La manca de gol està sent un dels principals punts febles de l’Hospi en aquesta arrencada de lliga. No tant per la manca d’efectivitat, sinó més aviat per les poques ocasions que es generen.

D’altra banda , el davanter Cristian Alfonso ha passat recentment pel quiròfan i no tornarà als terrenys de joc fins al proper any.