• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Evelyn Shaw: “Hem d’evitar noves variants de la Covid aconseguint que tothom estigui vacunat arreu”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 17. 09. 2021

Evelyn Shaw: "Hem d'evitar noves variants de la Covid aconseguint que tothom estigui vacunat arreu"

La subdirectora mèdica de l'Hospital de Bellvitge, a l'espai de l'Entrevista de TV de L'H

La Dra Evelyn Shaw ha estat clara tot dient que l’única manera d’evitar que surtin noves variants de la Covid és aconseguir que tota la població estigui vacunada arreu del món i anar aturant els contagis. També ha afegit que no està clar que s’hagi de posar la tercera dosi de la vacuna a la població sana.

Vacuna a tothom arreu del món per evitar que la Covid vagi adquirint noves variants. Aquesta és la clau per a la Dra. Evelyn Shaw que s’ha felicitat perquè la cinquena onada de la pandèmia està remeten, ara sí, de veritat.

Si tothom es vacuna és evident que s’atura la possibilitat que apareguin noves variants del virus de la Covid. Si aconseguim això podrem arribar a xifres molt baixes de la pandèmia i evitar els estralls d’aquestes mutacions”.

La Dra. Shaw ha dit que “les xifres d’ingressats ara mateix a Bellvitge és de 30 pacients molt lluny d’allò que teníem ara fa dos mesos, per exemple. El problema és, però, que la majoria estan a la Unitat de Cures Intensives. Això sí, estem molt millor tot seguint les dades públiques del Departament de Salut”.

L’Hospital de Bellvitge està fent la vacunació sense cita prèvia perquè “seguim les directrius de Salut i és important que tots estiguem vacunats. Hem posat en marxa un sistema que detecta quan el pacient no està vacunat i parlem amb ell i l’encoratgem perquè és vacuni”.

Pel que fa a la tercera vacuna Evelyn Shaw, ha explicat que “l’evidència indica que cal posar-la a les persones immunodeprimides perquè són qui més risc tenen d’agafar el virus per la seva situació de baixes defenses. No està clar que s'hagi de posar a la població sana i amb el sistema immunològic no deprimit".