• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ciutadans demana al govern municipal que escolti més les demandes de l’oposició

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 17. 09. 2021

Ciutadans demana al govern municipal que escolti més les demandes de l'oposició

Avui han instal.lat una carpa al mercat de Bellvitge per prendre contacte amb els veïns de la ciutat

La formació taronja ha instal•lat una carpa al mercat de carrer de Bellvitge. El portaveu municipal de Ciutadans , Miguel García, ha assenyalat que afronten amb il•lusió aquest inici de curs polític i ha demanat al govern local que escolti més a la oposició.

 

 

Miguel García ha demanat a l'equip de govern  que les mocions dels diferents grups que s'aprovin al ple municipal no es deixin en un calaix, sinó que es posin en marxa. Garcia, ha afegit que “tenim reptes molt importants com són la falta de places a la FP un problema que afecta a tota Catalunya i l’augment de les ràtios a les escoles”.