• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Escola de Vida amplia la seva oferta formativa amb nivells més avançats de català i castellà

  • L'Escola de Vida amplia la seva oferta formativa amb nivells més avançats de català i castellà

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 16. 08. 2022

L'Escola de Vida amplia la seva oferta formativa amb nivells més avançats de català i castellà

Els dies 5, 6 i 7 de setembre s'obren les inscripcions per al curs 2022/2023

L’Escola de Vida de la Florida i les Planes obre el seu període de matriculació i compta per primera vegada amb el nivell B de català per als estudiants que ja han aprovat tots els nivells més bàsics en el darrer curs. El centre continua oferint classes d’alfabetització, tallers de costura i activitats adreçades a famílies als barris de la zona nord de la ciutat.

L’Escola de Vida de la Florida i les Planes obre el període d’inscripcions del curs 2022/2023 els dies 5, 6 i 7 de setembre. Les inscripcions es poden fer via mail o anant pel matí a l’oficina Pla de Regeneració i per la tarda a l’escola Joaquim Ruyra.

En el que serà el seu quart curs, l’oferta formativa s’ha ampliat amb nivell B d’idiomes per als estudiants que ja han aprovat tots els nivells més bàsics. A més, continuen oferint classes d’alfabetització, activitats adreçades a famílies, clubs de lectura, tallers de costura i patronatge, rutes i xerrades.

Més enllà de la seva oferta acadèmica, l’escola esdevé un punt de trobada i suport per al veïnat. "Nosaltres tenim uns objectius que són l'apropament a la població, l'oferta formativa, l'acompanyament i l'escolta. I a partir d'aquí la gent sent que l'escola és seva i se senten com en família", va explicar Carla Montenegro, directora de l'Escola de vida.

El curs anterior va tancar amb la participació d’uns 700 alumnes, molts d’ells van acudir a celebrar la fi de curs a un acte i un berenar al qual l’alcaldessa Núria Marín es va comprometre a cercar més recursos per l’escola.

L'Escola de Vida és una escola comunitària de formació de persones adultes que va néixer en 2019, amb la participació de diferents agents com l'AFA de l'escola Joaquim Ruyra, diverses entitats del barri i el Pla Integral de la Florida, impulsat per l'Ajuntament.