• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Gerard Sevillano, incorporació de renom per al CB L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 12. 08. 2022

Gerard Sevillano, incorporació de renom per al CB L'Hospitalet

L'aler procedeix del Girona, equip amb què enguany ha aconseguit l'ascens a ACB

Fixatge de qualitat del CB L'Hospitalet, que la temporada vinent podrà gaudir de Gerard Sevillano. L'aler ha jugat les darreres temporades a Girona, on ha aconseguit dos ascensos, des de LEB Plata a ACB.

Nascut a 1994, Sevillano és un jugador versàtil d'1,96 metres d'alçada. El seu físic i qualitat li permeten poder ocupar diverses posicions sobre la pista, donant bon rendiment d'escorta, aler o aler pivot. Excel·lent en l'un contra un, el jugador destaca també pel seu llançament exterior i per aportar en la lluita pel rebot.

Aquesta temporada ha jugat, de mitjana, més de 13 minuts, aportant quasi 6 punts per partit. Era, juntament amb Albert Sàbat, un dels capitans del Girona que ha aconseguit l'ascens a ACB.

La seva incorporació suposa un cop d'efecte per a un CB L'Hospitalet que té pràcticament tancada la plantilla. Les renovacions de Xavi Guia, Boubacar Gassama i Albert Real estan pràcticament fetes i només falta una última incorporació. L'Hospi té avançades les negociacions amb un pivot africà que enguany ha disputat la lliga universitària dels Estats Units.

Fotografia: Bàsquet Girona