• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El juvenil de la Unificación Bellvite, en marxa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 12. 08. 2022

El juvenil de la Unificación Bellvite, en marxa

El conjunt de Quim Ruiz prepara la nova temporada, enguany a la Lliga Nacional

L’equip més matiner del futbol territorial hospitalenc ha estat el juvenil de la Unificación Bellvitge, que ha començat a entrenar aquesta mateixa setmana. Novament dirigits per Quim Ruiz, enguany disputaran la Lliga Nacional Juvenil després del descens des de Divisió d’Honor.

El fet de baixar la temporada passada podria fer pensar que l'equip de Quim Ruiz és un dels que lluitarà per tornar a pujar. Però el tècnic té clar que aquest no és l'objectiu: "El club porta 15 anys en les màximes categories i el principal objectiu ha de ser la salvació". A més, l'entrenador recorda que "tots els jugadors són nous, els hem d'implicar en la manera de treballar, en el model de joc, establir sinèrgies...".

La Lliga Nacional Juvenil es tracta, a més, d'una competició molt oberta. Enguany amb sis filials, que no poden pujar si l'equip superior manté la categoria, la lluita per a l'ascens i per evitar el descens implica a molts conjunts: "Jo crec que el Mercantil serà un dels rivals que lluitarà per pujar. De 16 equips baixen quatre i els filials, a priori, tenen estructura per no haver de patir...", explica Quim Ruiz.

El que sí que es coneix de forma definitiva és el calendari. La Unificación Bellvitge s'estrenarà a casa, el 24 de setembre, davant el Sabadell "B". Durant el primer mes i mig de competició, els de Quim Ruiz jugaran contra tres dels a priori equips de més categoria, Damm "B", Espanyol "B" i FC Barcelona "B".