• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Banc de Roba d’AEMA atén a més de 300 famílies i lliura més de 7000 peces el darrer any

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 14. 01. 2022

El Banc de Roba d'AEMA atén a més de 300 famílies i lliura més de 7000 peces el darrer any

L'entitat ha consolidat el seu projecte al 2021

El Banc de Roba ha entregat prop de 7000 peces de roba nova a més de 1000 persones i 300 famílies. Packs de mudes donades a diferents entitats i famílies derivades des dels Serveis Socials de l’Ajuntament per a persones amb risc d’exclusió social. 

Aquest és el balanç de funcionament del passat any del Banc de Roba que la Fundació AEMA té a la ciutat. El Banc de Roba va iniciar la seva activitat al carrer Muns a finals de gener. Des d'aquell moment han entregat packs de mudes complertes a entitats com l'Esplai la Florida, Itaca, Fundació la Nau o el Rober Municipal.

Durant el 2021 aquesta entitat ha pogut consolidar el seu projecte a la ciutat amb el suport de la subvenció que han rebut per part de l’Ajuntament, a més d’ampliar la cobertura que ofereixen a les seves seus a Barcelona. Robert López, ha assegurat que “aquesta subvenció per part de l’Ajuntament de L’Hospitalet ens permet continuar a la ciutat amb una millor protecció econòmica, i d’altra banda l’atenció que oferim a Barcelona ha crescut de manera considerable perquè hem acabat sent el recurs que esta atenent totes les peticions de roba de la Ciutat Comtal”.

D’altra banda, Robert López ha assegurat que degut a l’augment de la demanda de roba que han tingut en els darrers tres mesos han hagut d’ampliar el personal i la franja d’atenció a les famílies. Robert López, ha assenyalat que “aquest darrer trimestre ha crescut molt la demanda i de fet nosaltres tenim habitualment una llista d’espera d’una o dues setmanes, i ara les famílies han d’esperar mes i mig per poder ser ateses”

A més del lliurament de roba, des de la Fundació AEMA han posat en marxa un projecte educatiu adreçat als instituts de la ciutat, que consisteix en oferir una nova oportunitat per poder continuant formant-se als alumnes que per algun motiu no han pogut finalitzar els seus estudis.

Aquest projecte d’adaptació curricular es realitzar actualment a l’Institut de la Florida i en el Pedraforca, però esta previst que s’ampliï a altres centres de la ciutat.