• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

David Lafuente: “S’estan criminalitzant les sales de concerts”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 14. 01. 2022

David Lafuente: "S'estan criminalitzant les sales de concerts"

El director de la Salamandra lamenta que siguin el boc expiatori de la pandèmia

Les sales de concerts com la Salamandra no entenen que no puguin obrir les seves portes com sí ho fan altres sectors. A l’entrevista de l’Informatiu, el director de la Sala Salamandra, David Lafuente ha dit que es criminalitza el seu sector i que el darrer tancament els ha provocat un gran sotrac”.

David Lafuente ha explicat que “el tancament suposa un daltabaix i més quan s’ha produït en època de festes nadalenques. Teníem sis sessions amb totes les entrades venudes i s’ha deixat de guanyar diners que ens haurien compensat de tants mesos tancats. No ens ho esperàvem i crèiem que tornàvem a la normalitat. Ha estat un cop important”.

Lafuente creu que “es criminalitza a les sales de concert i som el boc expiatori. En altres llocs no es castiga aquest sector i la incidència de Covid és més baixa. Avui dia tenim moltes incerteses i ja no fem càbales”.

El director de la Salamandra ha dit que “en el nostre sector en costa molt arrencar i ha calgut configurar els equips i ara una altra vegada ha tocat aturar-nos. Concerts ajornats i el sector de la indústria musical que paga els plats una altra vegada”.