• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ana Mas Projects inaugura l'exposició "Nervio y Limbo"

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 15. 01. 2022

Ana Mas Projects inaugura l'exposició "Nervio y Limbo"

Les obres de l'artista Iruretagoiena ens parlen de l'impacte de la societat de consum

 "Nervio y Limbo" s'acaba d'inaugurar a l'espai Ana Mas Projects. Aquesta exposició està conformada per un conjunt d'escultures i collages de l'artista basc Oier Iruretagoiena i ens parla de la natura. En moltes de les seves obres, les fulles són les protagonistes.

Iruretagoiena treballa amb escultura, so i text i ha exposat individualment a la galeria Carreras Múgica de Bilbao, l'espai Halfhouse de Barcelona i la Casa de Cultura de Egia. Actualment, també participa en una exposició de la Fundació Miró.

L'artista ha creat una sèrie d'obres en els últims quatre anys que estableixen un diàleg entre elles. Ens parlen de la relació de l'ésser humà amb el seu entorn i l'impacte de la societat de consum. La natura és l'eix central d'aquesta creació artística. Moltes de les escultures inclouen formes i elements de la fauna i la flora. Segons Laura Cantero, coordinadora de l'espai Ana Mas Projects, "Aquest artista ens mostra una sèrie d'obres que remeten a un imaginari rural idealitzat, a una romantització de l'era preindustrial".

L'obra "Nervio y Limbo" és l'última d'Iruretagoiena i és la que dona nom a l'exposició. Aquesta escultura té forma de fulla allargada, amb una nervadura central i un contorn punxegut. "Nervio y Limbo" es podrà visitar a l'espai Ana Mas Projects fins a l'onze de març.