• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Dones víctimes de la violència masclista

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 25. 11. 2021

Equips de treball especialitzats dels Mossos atenen a les dones damnificades de la violència masclista

Oriol Díaz, caporal del Grup d'Atenció a les Víctimes, a l'Entrevista de TV de L'H

En el Dia Mundial de la lluita contra la violència masclista, hem volgut conèixer més a fons el Grup d’Atenció a les Víctimes, una unitat especialitzada dels Mossos D’Esquadra. L’Oriol Díaz en forma part des del seu rang de caporal i ha parlat a l’Espai de L’Entrevista.

Oriol Díaz ha explicat que “les funcions del nostre grup és assessorar a la víctima. Donar-li suport i fer el seguiment de la situació, del control de les ordres de protecció i treballar en xarxa tan a nivell intern com amb altres departaments”.

El caporal del Mossos ha dit que “quan una víctima ve a denunciar li gestionem un advocat d’ofici que li dona suport i assessorament durant tot el procés. Llavors cridem al presumpte agressor que declara i tot plegat va al jutjat perquè hi hagi un judici ràpid o ordinari”.

Respecte de com el confinament va marcar una tendència a la baixa pel que fa a denúncies de maltractament, Oriol Díaz, ha afirmat com “ja hem recuperat les xifres d’abans de la pandèmia. Durant el confinament sí que vam rebre trucades d’agressions, en especial de fills a pares i també de violència de gènere”.

Respecte del senyal dels quatre dits demanant socors, el caporal dels Mossos creu que “tot senyal que ajudi a visibilitzar la violència vers les dones és positiu per poder-les ajudar”.