• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Catalunya demana al TSJC implantar el passaport Covid

  • El TSJC aprova el passaport Covid a restauració, gimnasos i residències de gent gran

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 25. 11. 2021

El TSJC aprova el passaport Covid a restauració, gimnasos i residències de gent gran

L'extensió del certificat entrarà en vigor aquest divendres

El Govern de la Generalitat va proposar dimarts implantar el passaport Covid a bars i restaurants, gimnasos i residències de gent gran com a conseqüència de l’increment de contagis Covid. Ara el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ho ha avalat i la necessitat del certifcat Covid per accedir a tots aquests llocs entrarà en vigor, divendres, 26 i es mantindrà, com a mínin, dues setmanes.  Aquest passaport no serà obligatori per accedir a terrasses i espais oberts.

Fins ara, el certificat Covid només era necessari per accedir als locals d’oci nocturn i per a les celebracions amb ball en interiors com ara casaments. La nova mesura amplia significativament els espais en què el passaport Covid és necessari. El govern de la Generalitat va assegurar que la iniciativa vol evitar restriccions més importants, com tancar locals o restringir horaris. L'exigència no existirà per fer ús de terrasses i espais oberts. 

Els experts han defensat el canvi en aquesta normativa que consideren clau per evitar que passi com a molts països d'Europa que tornen a estar en plena onada de casos. També es pensa en el proper pont de la Immaculada i les festes nadalenques que poden fer augmentar el nombre de contagis.