• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Tornen les jornades “Sóc autor” amb l’autoria en l’era digital

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 27. 10. 2021

Tornen les jornades "Sóc autor" amb l'autoria en l'era digital

La Casa de la Música de L'H acull algunes de les xerrades

Les Cases de la Música amb col·laboració amb la SGAE organitzen les jornades “Sóc autor”, unes sessions informatives i formatives adreçades als autors i autores. Enguany hi participen artistes com Alizzz, Lildami, Guillermo Izquierdo (Angelus Apatrida), Óscar Araujo, Teresa Carbonell i Iván García-Pelayo.

Les jornades “Sóc Autor” tenen lloc fins l’11 de novembre i tenen lloc a les Cases de la Música de L’Hospitalet, Terrassa, Manresa i també en línia. Totes les sessions són gratuïtes i amb inscripció prèvia.

A través de jornades, sessions, trobades i tallers formatius, adreçats a músics que són autors (compositors i lletristes), «Sóc Autor» té com a objectiu principal posar en primera línia el treball autoral. La voluntat del projecte és dotar d’eines als autors i les autores musicals de present i de futur a Catalunya, oferir-los assessorament i formació, i alhora afavorir un intercanvi d'experiències a través del treball en xarxa.

"Sóc autor" és un projecte itinerant impulsat per la Societat General d’Autors i Editors (SGAE), la Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de la SGAE a Catalunya, i les Cases de la Música des de l’any 2016.

Pots consultar les següents sessions fent click aquí.