• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'H En Comú Podem demana la reforma integral de cinc escoles de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 26. 10. 2021

L'H En Comú Podem i PSC demanen la reforma integral de les escoles del Pla d'Urgència

Ple mes d'octubre

El grup municipal de L'Hospitalet En Comú Podem presenta una moció conjunta amb el PSC per demanar a la Generalitat que inclogui en els pressupostos del 2022 la reforma integral de sis centres educatius de la ciutat.

En concret, es tracta les escoles Bernat MetgeBusquet i PunsetFrederic MistralJoaquim RuyraMilagros Consarnau i l'Institut Rubió i Ors.

La portaveu del grup municipal, Ana González, explica que "són escoles que tenen molts anys i presenten diferents deficiències: no tenen una bona acústica, els patis estan en mal estat... i necessiten aquesta remodelació integral. Encara que l'Ajuntament ha fet algunes reformes no són suficients perquè la competència és de la Generalitat".

D'altra banda, els Comuns també porten al ple un text per a la recuperació de la masia de Can Rigal. La moció insta a l'Ajuntament i a la Generalitat a fer un requeriment al Futbol Club Barcelona, propietari d'aquest edifici protegit. "La masia va ser venuda i en aquest moment es troba en un situació pràcticament de ruïna", explica González, que afegeix que "l'edifici és molt important per al patrimoni de la ciutat".

La tercera moció d'En Comú Podem reclama la millora de les condicions laborals dels treballadors de les plataformes de repartiment.