• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Un centenar d'alumnes participen al Concurs L'H Joves Emprenedors i Emprenedores

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 06. 2021

Un centenar d'alumnes participen al Concurs L'H Joves Emprenedors i Emprenedores

S'han implicat 7 centres de formació professional amb la creació de 39 projectes empresarials

El concurs L'Hospitalet Joves Emprenedors i Emprenedores ha tornat a celebrar-se després d'un any d'absència arran de la crisi sanitària. Els premis han consistit en diplomes per a participants, finalistes i guanyadors; un assistent digital Amazon Echo per als alumnes guanyadors de cada categoria i un portàtil per als seus centres.

Els joves amb talent i actitud poden ser emprenedors de grans idees i projectes empresarials. El Concurs Joves Emprenedors i Emprenedores arriba a la seva dissetena edició amb la participació de més de 100 alumnes de set centres d'educació professional de la ciutat. 

Han participat els centres d'estudis Dolmen, Jaume Balmes i Joan XXIII i els instituts Eduard Fontserè, Pedraforca, Provençana i Llobregat. En total s'han presentat 39 projectes empresarials, que han comptat amb el suport de l'Ajuntament en l'orientació, amb tallers de pensament creatiu i d'innovació, suport en el pla d'empresa o treball en equip, entre d'altres. 

L’entrega de premis ha tingut lloc al Centre Cultural Bellvitge amb la presència d’autoritats i professorat. Els guanyadors han estat els següents: 

  • Millor projecte relacionat amb l'economia social i solidària: 8-20 TALENTS, del Centre d'Estudis Joan XXIII. 
  • Millor projecte relacionat amb la protecció del medi ambient: E-Parking, de l'Institut Provençana. 
  • Millor projecte relacionat amb la qualitat de vida de les persones: El carmín de Alicia, del Centre d'Estudis Jaume Balmes. 
  • Millor projecte tecnològic: VRE, SL, del Centre d'Estudis Dolmen. 

Els projectes Papermaker i Wow we eat han rebut una menció especial del jurat com a millor idea innovadora i millor projecte.

Tots els alumnes han rebut una samarreta, una bossa i diploma que acredita la seva participació. Els guanyadors s’emporten un assistent digital Amazon Echo  i un portàtil per als seus centres educatius.

El Concurs L'H Joves Emprenedors i Emprenedores és una activitat que impulsa l'Ajuntament de L'Hospitalet, a través de l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Es pretén afavorir i estimular el foment de l'esperit emprenedor entre els estudiants de mòduls de cicles mitjans i superiors.