• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els poliesportius recuperen un 15 per cent d’abonats

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 22. 06. 2021

Els poliesportius recuperen un 15 per cent d'abonats

Es crea la nova web dels poliesportius municipals

La campanya "Activa el cos" promoguda per l'àrea d'esports de l'Ajuntament comença a donar els seus fruits. Dos mesos després de la seva posada en marxa, els poliesportius municipals han recuperat un 15 per cent d’abonats. A més, s'ha estrenat una web on s'ofereix tota la informació relacionada amb les instal•lacions esportives municipals.

La davallada del nombre d’abonats als poliesportius municipals ja és història. Ara mateix ja s’ha recuperat prop d’un 15 per cent d’usuaris i usuàries. Molts son els factors que expliquen aquesta recuperació. La millora de la situació sanitària gràcies a la vacunació ha estat clau. Però també la campanya que l’àrea municipal d’esports ha posat en marxa i que garanteix la matrícula gratuïta, quotes reduïdes pagant el mesos de juliol i agost, i 50 per cent de descompte en la quota del mes de setembre.

D’altra banda, l’Ajuntament ha activitat la nova web dels poliesportius municipals. On els es poden consultar els horaris, l’oferta de classes dirigides, els preus dels abonaments i totes les novetats.

Per facilitar la pràctica esportiva durant l’estiu, els poliesportius municipals estaran oberts els caps de setmana del mes d’agost, els dissabtes fins a les 9 de la nit i els diumenges fins les dues del migdia, tret dels poliesportius Fum d’Estampa i de Santa Eulàlia que romandran tancats aquests dos dies.