• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El TPK exposa "El punt de fuga", una amalgama d'arts

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 23. 06. 2021

El TPK exposa "El punt de fuga", una amalgama d'arts

La mostra es podrà visitar al Centre d'Art Tecla Sala fins al 18 de juliol

TPK porta un any més el cicle Solstici, l'exposició dels artistes i col·lectius residents als espais de creació. Es tracta d'una mostra híbrida i multidisciplinària que aplega accions sonores, fotollibres i poemes visuals que conviden l'espectador a reflexionar sobre l'art i el llenguatge.

Els residents de TPK traspassen fronteres hibridant diferents arts com la pintura o l’escultura per reflexionar sobre el llenguatge artístic. El resultat és un conjunt d’imatges, paraules i sons que conformen la mostra "El punt de fuga".

"És una de les nostres senyes d'identitat, sempre estem disposats a trencar disciplines, a pensar que tot es pot barrejar i tot agafa significats nous amb aquesta barreja", indica Vicente da Palma, director del TPK.

En aquesta amalgama d’expressions hi ha instal·lacions visuals que es transformen en poemes o fotografies que es converteixen en objectes. A la mostra hi ha obres d'una setantena d'artistes. Una d'elles és la Teresa Gómez, que ha realitzat litografies d’animals en procés de curació que ha plasmat sobre pedra. També la Patricia Chomón que crea textos a partir de fotografies que narren històries en format de fotollibre o a través d’objectes poètics.
 
L'exposició convida a reflexionar sobre la idea que en l'expansió de l'art es troba l'essència mateixa de qualsevol llenguatge i la seva impossibilitat d'abraçar l'experiència humana. La proposta ofereix un ventall de creacions de setanta artistes i es podrà visitar al Centre d’Art Tecla Sala fins al 18 de juliol.