• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

A judici vuit persones per cultivar marihuana a una nau industrial de L’H

  • A judici vuit persones per cultivar marihuana a una nau industrial de L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 06. 2021

A judici vuit persones per cultivar marihuana a una nau industrial de L'H

Els Mossos van comissar més de 2.000 plantes

Aquesta setmana es jutgen vuit persones a l'Audiència Provincial de Barcelona en relació a una operació policial contra l'explotació i el cultiu de marihuana en una nau industrial a L'Hospitalet l’any 2018,

Els Mossos d'Esquadra van comissar més de 2.000 plantes que,podrien haver arribat al valor de 200.000 euros en el mercat negre. Segons el fiscal, els acusats van crear una empresa de producció cinematogràfica i vídeo per encobrir l'activitat delictiva que duien a terme en aquesta nau industrial situada a la carretera del Mig. A un dels acusats li demanen 9 anys de presó, i a la resta penes d'entre 4 i 5 anys.