• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Rosa Fiol: “l’ampliació de l’aeroport ens pot donar un relleu molt important a tots els nivells”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 22. 06. 2021

Rosa Fiol: "L'ampliació de l'aeroport ens pot donar un relleu molt important a tots els nivells"

La directora general de l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, a l'Entrevista

El projecte d'ampliació de l'aeroport del Prat ha centrat l’actualitat dels darrers. AENA ha donat a conèixer la seva proposta que passa per un increment de vols i de passatgers, uns aspectes que les veus favorables a aquesta ampliació defensen com a necessaris per reforçar l’economia, però que també ha guanyat molts detractors. En parlem amb Rosa Fiol, la directora general de l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) a l’espai de l’Entrevista.

Per a l'AEBALL la proposta d'ampliació de l'aeroport del Prat, assegura Fiol “és molt important i un cop vist el projecte no hi podem estar en contra. Les poblacions del voltant tenen molt poca afectació i té una inversió de 1.700 milions d’euros, tal i com estem, no es pot escapar” Afegeix que “serà un Hub d’interconnexió important i pot donar-nos un relleu a tots els nivells”.

A més Fiol argumenta que aquesta ampliació pot revertir en benefici de l'Hospitalet i l'àrea metropolitana, ja que “aquesta zona suposa el 13%de PIB de Catalunya, té 1.700.000 habitants i donem servei a tota la ciutadania amb el Port, Aeroport i Fira, que són tres peces fonamentals a l’hora d’interconnectar-se amb la resta de continents”

Pel que fa a les darreres dades de l'atur, a L'Hospitalet continuen amb la tendència a la baixa, especialment, pel final de l'estat d'alarma. Rosa Fiol afirma que es donen un seguit de circumstàncies com “l’alt ritme de la vacunació i la represa de moltes activitats econòmiques, fins ara aturades, que sens dubte poden ajudar a tornar a posar tot en marxa i a crear nous llocs de treball . Ara caldrà engrescar tambéals més joves perquè aportin el seu talent”