• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Revetlla de Sant Joan en format covid

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 06. 2021

Revetlla de Sant Joan en format Covid

S'adopten mesures per garantir les celebracions, la seguretat i la prevenció

Crida a la responsabilitat col•lectiva dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i Protecció Civil perquè la revetlla de Sant Joan transcorri amb seguretat i sense incidents greus, tant pel que fa a l’ús de la pirotècnia com pel que fa a les mesures per evitar contagis per covid.

Els cossos policials han previst un increment d’efectius, amb especial atenció a places i altres espais públics on es preveu que hi pugui haver grans concentracions de gent per celebrar la revetlla.

"Farem patrulles estàtiques i dinàmiques, en espais com, per exemple, l'avinguda Severo Ochoa, la plaça Espanyola i la plaça dels Blocs Florida", ha assenyalat l'agent Andrés, de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria de Mossos d'Esquadra de l'Hospitalet.

També es faran controls d’alcoholèmia i drogues i es vigilarà especialment el consum d’alcohol al carrer. Els parcs seran oberts la Nit de Sant Joan, tret de la plaça de les Vidrieries Llobregat i la plaça del Vidre.

Pel que fa a la pirotècnia, Protecció Civil recomana comprar sempre productes homologats, no subjectar el petards amb les mans, encendre’ls sempre amb metxa i mai llançar petards a dins de casa. També recorda que està prohibit llançar petards i coets des de les balconades i les finestres.

I enguany es posa l’accent en no barrejar gel hidroalcohòlic, que és inflamable, amb la pirotècnia. La recomanació si s'han de llançar petards és rentar-se les mans amb aigua i sabó.

Els cossos policials també recorden que les mesures anticovid, com evitar concentracions de més de 10 persones, l’ús de la mascareta i el tancament dels locals de lleure nocturn, discoteques i sales de concerts a dos quarts de 4 de la matinada, continuen vigents i s’han de complir. L'agent Andrés ha recordat que "l'autoritat sanitària ha estat molt clara: la pandèmia no s'ha acabat"

Pel que fa a la neteja viària, abans de la revetlla es buidaran els contenidors per evitar possibles incendis i el dia 24, festivitat de Sant Joan, es reforçarà el servei de neteja arreu de la ciutat.