• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El barri del Centre fa un munt d’actes festius, lúdics i culturals, del 23 al 27 de juny

  • El barri del Centre fa un munt d'actes festius, lúdics i culturals, del 23 al 27 de juny

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 23. 06. 2021

El barri del Centre fa un munt d'actes festius, lúdics i culturals, del 23 al 27 de juny

Organitzat per La Talaia, no hi faltaran espectacles de foc, música, poesia o teatre

El Centre surt al carrer del 23 al 27 de juny i malgrat no arribar a oferir allò que era habitual durant la festa major sí que ofereixen força actes culturals, lúdics i festius perquè la gent del barri i de tota la ciutat en gaudeixi. Començarà amb l’arribada de la Flama del Canigó i acabarà el 27 amb un espectacle piropercutiu.

El dia 23, a les vuit del vespre, arribarà la Flama del Canigó amb una lectura de poemes de Sant Joan i la lectura del manifest. Dijous, 24, hi haurà una jam session als Jardins de Can Sumarro, a les sis de la tarda i més tard, a les nou del vespre, havaneres amb Neus Mar.

El dia 25, al matí serà el moment del circ i la dansa. Ja a la tarda, concert de la Onos Band, poesia amb el Grup Verba i el concert de Queralt Lahoz. Dissabte, 26, espectacle per als nens i a partir de les sis de la tarda, sardanes i poesia i el concert de Fernando Exceso, a les deu de la nit, al parc de la Remunta. El darrer dia festiu, diumenge, 27, començarà amb els trens tripulats, a la plaça Lluís Companys; circ, a migdia, a Can Sumarro; espectacle de dansa, a les set de la tarda i el punt final a quarts de deu amb l’espectacle piropercutiu.