• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet dóna visibilitat a les persones amb discapacitat

  • L'Hospitalet dóna visibilitat  a les persones amb discapacitat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 12. 2021

L'Hospitalet dóna visibilitat a les persones amb discapacitat

El 3 de desembre es celebra el Dia Internacional d'aquest col·lectiu

A L’Hospitalet hi ha unes 23.000 persones amb algun tipus de discapacitat. Amb la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat es vol sensibilitzar a l’opinió pública sobre les seves condicions de vida. Diverses entitats de la ciutat i l’Ajuntament organitzen durant els mesos de novembre i desembre diferents activitats per commemorar aquest dia

Entre les activitats preparades, el dia 3, a les 12 h, al Saló de Plens de l’Ajuntament, l’entitat APOSS-Tallers Bellvitge i les àrees municipals de Benestar i Drets Socials i Espai Públic faran la presentació de les millores d’accessibilitat del saló de Plens, en les que ha col•laborat l’associació per tal d’adaptar-lo a tothom amb propostes de millora en accessibilitat cognitiva elaborades per dos grups d’usuaris de l’entitat formats com a validadors per a aquest tipus de tasques. A l’acte es passarà el vídeo “Fem un saló de Plens per a tothom”, on els pròpies validadors expliquen l’experiència i el treball realitzat.

A més, d’altres col•lectius han programat activitats fins l’11 de desembre. Podeu consultar el programa d'activitats.

L’Hospitalet treballa durant tot l’any amb les entitats, que estan incorporades al Consell del Servei Social mitjançant laTaula Sectorial de Persones amb Discapacitat.