• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

  • L'Hospitalet commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 01. 12. 2021

L'Hospitalet commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

L'Acollidora s'il•lumina de vermell l'1 de desembre

L’Ajuntament commemora el Dia Mundial de Lluita contra la Sida amb diferents activitats de la ciutadania programades per entitats i els serveis municipals de Salut i Joventut per prevenir les malalties de transmissió sexual. El Punt de Salut Jove fa aquests dies proves de detecció del VIH amb cita prèvia.

El Servei de Salut organitza el dia 1 la representació de l’obra de teatre “Que sí, vida!”, al Barradas, a càrrec de la companyia Teatracció. Es faran dues sessions dirigides a alumnes de 3r d’ESO dels instituts de la ciutat. És una activitat que treballa per la prevenció del VIH/Sida i altres infeccions de transmissió sexual.

ES realitza en dues parts, una primera on es fa la representació de l’obra presentant la problemàtica de la Sida i les ITS a través d’un concurs de televisió. La segona part obre un espai de debat on els joves interactuen amb els actors per intercanviar opinions per resoldre la situació conflictiva d’un contagi i on els joves s’hi poden sentir identificats.

Per la seva banda, la Fundació AEC-GRIS posarà un punt d’informació i sensibilització a la Rambla Marina amb Enric Prat de la Riba, el dia 1 de desembre, de 9.30 a 14,30 hores. Una altra entitat que treballa des de fa molts anys en la prevenció del VIH, el JIS, ha programat un seguit d’actes com el punt informatiu “Deixa el teu missatge”, a la Ronda de la Torrassa, 105, fins el dia 3 de desembre.

Altres actes de sensibilització vers la Sida és “Llaços vermells humans” on es demana als usuaris del Punt Òmnia, JIS i Ara que portin una samarreta vermella i es farà una fotografia formant un llaç humà.

Per qui vulgui fer-se la prova ràpida del VIH, el Punt de Salut Jove la realitza durant tot l’any i sense límit d’edat. Només cal demanar cita prèvia als telèfons 93 4036552 i 93 4036912, per whatsapp al 678 02 08 03 o al puntsalutjove-h.cat. L’1 de desembre l’Acollidora s’il•lumina de color vermell en commemoració d’aquest dia.