• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet acull la Transplant Run, una cursa solidària amb els malalts de ronyó

  • L'Hospitalet acull la Transplant Run, una cursa solidària amb els malalts de ronyó

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 29. 11. 2021

L'Hospitalet acull la Transplant Run, una cursa solidària amb els malalts de ronyó

Se celebrarà a Bellvitge, el 18 de desembre

Els carrers de Bellvitge s’ompliran de corredors per la Transplant Run el proper dia 18 de desembre. Una cursa solidària que organitza l’Associació de Malalts de Ronyó de Catalunya, (ADER) que dona suport a aquest col•lectiu. Es vol sensibilitzar sobre la donació d’òrgans i reconèixer la feina de tothom que ho fa possible. Les inscripcions estan obertes.

La Transplant Run dona visibilitat a tos els col•lectius que formen part i intervenen en un trasplantament, un model de gestió reconegut arreu del món per la seva qualitat mèdica i social. ADER ha destacat la feina dels professionals de la sanitat i d’altres col•lectius que hi intervenen en el procés dels trasplantaments com ara jutges, companyies aèries, policies o bombers.

La cursa començarà a les 10 del matí i tindrà dos recorreguts: un de cinc quilòmetres, amb un màxim de 4.000 corredors i un altre d’un quilòmetre per a la canalla acompanyats dels pares. La intenció és que la cursa esdevingui una festa solidària i per a tots els participants. A hores d'ara les inscripcions estan obertes.

És possible fer donacions a través de la inscripció amb el dorsal 0 a benefici de projectes de donació i trasplantament a Catalunya. Els diners que es recullin es destinaran a diferent projectes relacionats amb la donació i trasplantament d’òrgans a casa nostra. Una part d’allò recaptat, uns 3.000 euros, aniran a parar a una associació de pacients.