• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Dones mentores, una eina contra la violència masclista

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 28. 11. 2021

Dones mentores, una eina contra la violència masclista

El programa ofereix assessorament i acompanyament a dones maltractades

En el marc de la Setmana per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, s'ha presentat una jornada per presentar la mentoria com una eina eficaç per acompanyar i assessorar a dones maltractades al Centre Cultural La Bòbila. 

Sota el lema "Aturem-la ja", la ciutat acull "Mentoring amb perspectiva de gènere: cinc anys a l'Hospitalet", una jornada per visibilitzar la violència masclista. Durant l'acte, s'ha presentat el programa Dones Mentores com una eina d'acompanyament a víctimes de la violència de gènere i que posa en relleu la resiliència i la valentia d'aquestes dones. "Ens centrem en aquest projecte de mentoring que portem desenvolupant cinc anys perquè posa en valor a totes les dones que surten d'una situació de violència masclista". 

Dones mentores està vigent a la ciutat des de 2017 i està agermanat al Centre Nacional Danés per la investigació i la informació sobre Gènere, Igualtat i Diversitat. El programa es basa en dues premisses clau: la formació per l'acompanyament i la creació de vincles amb les mentores. Segons Laura Garcia, "El primer que es fa és aquesta part de formació que forma part de la bona pràctica i una part fonamental és la creació del vincle entre dones mentores i dones mentorades".

La jornada va comptar també amb una xerrada sobre desigualtat de gènere en el món de l'art, on s'han destacat un gran nombre de dones pintores que han passat desapercebudes a la Història de l'Art.