• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

LHECP, ERC i PP reiteren que cal depurar responsabilitats polítiques

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 18. 01. 2022

LHECP, ERC i PP reiteren que cal depurar responsabilitats polítiques pel cas Consell Esportiu

Davant noves filtracions de la investigació policial a la premsa

Davant les darreres informacions publicades per diferents mitjans en relació a la investigació del cas Consell Esportiu, des de LHECP -que han comparegut davant la premsa- i per part d’ERC i del PP que han reaccionat a través de les xarxes, es demana al PSC que depuri responsabilitats polítiques. 

Segons la publicació Nació Digital, es podrien haver desviat fons del Consell Esportiu de L'Hospitalet per finançar un acte de campanya del PSC durant les darreres eleccions municipals. Les informacions periodístiques apunten a que s’hauria pagat amb fons del consell un dinar en un restaurant de la ciutat amb diferents membres del PSC i de l’àmbit esportiu local.

Altres informacions del Diario.es assenyalen que a l'informe de la Policia es recullen "irregularitats continues" en l'assignació de les subvencions, un entramat que situarien el modus d’actuació de l'entitat i de l'Ajuntament com a "organització criminal". Aquest supòsit, però, el van negar fa unes setmanes davant la jutgessa que porta el cas alguns dels investigats com el tinent d'alcaldia Cristian Alcázar.

El grup municipal L'Hospitalet En Comú Podem, que es present a la causa com acusació popular, insisteix que cal depurar responsabilitats polítiques davant l’evolució de les investigacions. Segons la portaveu Ana González, que ha comparegut davant la premsa, "tot això no són meres faltes administratives, sinó que hi ha una trama i les presumptes irregularitats tenen prou base i fonament per acusar formalment els investigats".

Els grups municipals d'Esquerra Republicana i el Partit Popular també han reaccionat a través de les xarxes socials. Tant ERC com PP han tornat a demanar les dimissions de l'alcaldessa Núria Marín i del tinent d'alcaldia Cristian Alcázar. Segons ERC a Twitter, "les notícies que van apareixent són greus, i esquitxen de ple l'equip de govern. Cal acabar amb l'opacitat i assumir responsabilitats. L'Hospitalet no es mereix un govern sota sospita de corrupció". De la seva banda, el PP també en el seu perfil de Twitter, afirma irònicament: "Suma y sigue... y aquí no dimite nadie".

Per contra, des del Partit Socialista de Catalunya han defensat l'actuació de l'Ajuntament en aquest cas. Elia Tortolero, portaveu de la comissió executiva del PSC, ha dit: "Fins ara no hi ha cap novetat en aquest tema. La col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet per esclarir els fets estat sent del tot brillant i destacada”.

Les investigacions sobre el Consell Esportiu en mans des del primer moment de la UDEF, que actua en qualitat de policia judicial, resten pendents d’extreure nous fils a partir del bolcat del mòbil de l'alcaldessa Núria Marín requisat per la policia. La causa en fase d'instrucció roman oberta en el jutjat número 2 de L’Hospitalet.