• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La “Ceràmica Quotidiana” de Verónika Macià, a La Bòbila

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 19. 01. 2022

La "Ceràmica Quotidiana" de Verónika Macià, a La Bòbila

Fins al 28 de gener

L'artista resident a l'Edifici Freixas, Verónika Macià, exposa les seves peces de ceràmica al Centre Cultural La Bòbila. "Ceràmica Quotidiana" es podrà visitar fins al 28 de gener.

En la nostra vida quotidiana ens envoltem d'objectes amb els quals acabem establint una relació emocional, encara que tinguin un ús bàsicament pràctic. L'artista resident a l'Edifici Freixas, Verónika Macià, reflexiona sobre aquestes relacions a través de les seves peces de ceràmica.

L'artista ha aplicat les diferents tècniques del gravat a la ceràmica. Plats, gerros i tasses pintats amb gran varietat de colors i amb missatge inclòs. Verónika Macià ha utilitzat estris de pastisseria per crear totes aquestes peces.